privatlivs- og cookiepolitik for hjemmesiden www.aet-biomass.dk

Privatlivs- og cookiepolitk

 

1. Introduktion

Når du besøger hjemmesiden www.aet-biomass.dk ("Hjemmesiden") vil Aalborg Energie Technik A/S, Alfred Nobels Vej 21 F, 9220 Aalborg Øst, CVR-nr. 18974347 ("AET") behandle personoplysninger om dig. AET er dataansvarlig ved en sådan behandling af dine personoplysninger. Denne Privatlivs- og cookiepolitik ("Privatlivs- og cookiepolitik") beskriver, hvordan AET behandler personoplysninger om dig som kontaktperson hos en kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner eller som besøgende på Hjemmesiden.

 

2. Kategori af personoplysninger

2.1 Kontaktperson

Som kontaktperson hos en kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner behandler vi dine personoplysninger, når du sender os e-mails f.eks. i forbindelse med vores eksisterende kontraktgrundlag med den virksomhed, du er ansat hos eller i forbindelse med indgåelse eller opsigelse af en kontrakt med den virksomhed, du er ansat hos. Vi behandler også dine personoplysninger, hvis vi markedsfører vores produkter over for dig som kontaktperson hos en potentiel kunde eller en eksisterende kunde. Vi behandler almindelige personoplysninger om dig, herunder dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, din stilling hos virksomheden, kunde ID m.v.

2.2 Hjemmesiden

Vi behandler også personoplysninger om dig, hvis du besøger Hjemmesiden. Vi behandler personoplysninger om dig, som vi indsamler via cookies - se mere herom i afsnit 7 i denne Privatlivs- og cookiepolitik. I den forbindelse behandler vi oplysninger om din online adfærd f.eks. din IP-adresse, informationer om dit styresystem på din computer eller andre enheder, din valgte internetbrowser og dine online aktiviteter på Hjemmesiden, forudsat at du har accepteret Hjemmesidens brug af cookies.   

 

3. Formål og retsgrundlag

3.1 Kontaktperson

AET begrænser sin behandling af personoplysninger til udelukkende at omfatte de tilfælde, hvor der er et konkret formål hermed.

 

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for din arbejdsgiver. Dine personoplysninger behandles tillige med henblik på direkte markedsføring af vores produkter. Retsgrundlaget for behandlingen af dine almindelige personoplysninger er, at vi vurderer, at vores legitime interesser overstiger hensynet til dine interesser. Vi henviser til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vores legitime interesser indebærer opfyldelse af vores kontraktlige forpligtelser, vedligeholdelse og udvikling af relationen til vores kunder, fakturering for de ydelser vi leverer til den virksomhed, du er ansat hos og/eller omvendt, hvis din virksomhed leverer ydelser til vores, kommunikation med dig i forbindelse med spørgsmål til leveringen af vores ydelser og/eller omvendt, direkte markedsføring af vores produkter, samt dokumentationsformål i tilfælde af, at vi aftaler noget skriftligt per e-mail. Herudover er det både i vores og din interesse, at vi kan tilbyde dig en god oplevelse, når du besøger Hjemmesiden.

 

I visse tilfælde er vi forpligtet til at behandle personoplysninger, som følge af en retlige forpligtelse f.eks. i medfør af bogføringsloven. Behandlingen sker i givet fald i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

3.2 Hjemmesiden

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger Hjemmesiden, er at tilbyde dig en god oplevelse, samt give dig den nødvendige information om vores virksomhed og de ydelser, som vi tilbyder. Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er, at vi vurderer, at vores legitime interesser overstiger hensynet til dine interesser. Vi henviser til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vi mener, at vi har en legitim interesse i at tilbyde interesserede i vores virksomhed en god brugeroplevelse, når de besøger Hjemmesiden.

 

4. Modtagere af dine personoplysninger

I visse tilfælde, hvor det vurderes at være nødvendigt og legitimt, kan AET udveksle dine personoplysninger med datterselskaber, leverandører, samarbejdspartnere eller andre tredjeparter.

 

Vi har antaget en række databehandlere, som i visse tilfælde kan behandle personoplysninger om dig. Disse databehandlere behandler dog udelukkende dine personoplysninger på vores vegne, på baggrund af vores instruktion og udelukkende til vores formål. Databehandlerne kan f.eks. være udbydere af diverse IT-systemer og lignende.

 

5. Overførsel af dine personoplysninger til tredjelande uden for eu/eøs

I visse tilfælde overfører AET dine personoplysninger til tredjelande uden for EU/EØS f.eks. Schweiz og Tyrkiet. I det omfang dine personoplysninger overføres til tredjelande uden for EU/EØS, sikrer vi et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for en sådan overførsel. Hvis der ikke er tale om overførsel til modtagere etableret i de såkaldte "sikre" tredjelande, godkendt af EU-Kommissionen, sikrer vi det f.eks. ved indgåelse af EU-standardkontrakter med modtageren af personoplysningerne. Du kan anmode om at få en kopi af overførselsgrundlaget udleveret fra Erik Flemming Hansen, efh@aet-biomass.com, +45 96 32 86 01, +45 26 30 07 28.

 

6. Opbevaring af dine personoplysninger

AET vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe det vurderes nødvendigt for at opfylde formålene med behandlingen.

6.1 Kontaktperson

Som kontaktperson hos en kunde, leverandør eller samarbejdspartner opbevarer vi dine personoplysninger i den periode kontrakten eller aftalen med din arbejdsgiver løber eller i den periode, det er nødvendigt at kommunikere med dig. Som kontaktperson ansat hos en potentiel kunde opbevarer vi dine personoplysninger i op til 7 år.

 

I visse tilfælde kan vi opbevare dine personoplysninger i en længere periode, f.eks. hvis det er nødvendigt for, at et retskrav skal fastlægges, gøres gældende eller forsvares over for din arbejdsgiver. I dette tilfælde vil vi opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til dette specifikke formål. Herefter vil vi sørge for, at dine personoplysninger bliver slettet.

6.2 Hjemmesiden

Se mere om opbevaringen af dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på Hjemmesiden i afsnit 7.5 i denne Privatlivs- og cookiepolitik.

 

7. Brug af cookies på hjemmesiden

Første gang du besøger Hjemmesiden, bliver du spurgt om, hvorvidt du kan acceptere vores brug af cookies. Det er frivilligt, men vi opfordrer dig til at acceptere brugen af cookies for at opnå den bedste brugeroplevelse på Hjemmesiden.

 

Dit samtykke gælder udelukkende for følgende domæne: www.aet-biomass.dk.

7.1 Hvad er en cookie

Cookies er en lille datafil, der bliver lagt på din computer, når du bruger en internettjeneste. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte den pågældende cookie. Det medfører, at den pågældende hjemmeside husker dig, næste gang du besøger den.

 

Der findes to typer af cookies - midlertidige cookies og permanente cookies. Midlertidige cookies er informationsenheder, som slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies er informationsenheder, som bliver gemt på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger Hjemmesiden. AET anvender både midlertidige og permanente cookies. Se mere herom i nedenstående afsnit 7.6 vedrørende oversigt over cookies.

7.2 Formålet med brug af cookies

Vi anvender cookies på Hjemmesiden med det formål at f.eks. forbedre din onlineoplevelse, blive klogere på de besøgendes præferencer, målrette annoncer, føre statistik og analyser og for at sikre, at Hjemmesiden fungerer optimalt. Fordelen for dig er, at du sparer tid, da du ikke hver gang, du besøger Hjemmesiden, skal angive de samme oplysninger.

7.3 Fravalg af cookies

Du kan altid afvise eller fravælge placeringen af cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du foretager fravalg, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at Hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Vi anbefaler derfor, at du accepterer brugen af cookies på Hjemmesiden.

 

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan nemt slettes efterfølgende. Benytter du en computer med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger, og herefter klikke på det relevante link med vejledning i at fravælge cookies. I det nedenstående finder du eksempler på vejledninger til at fjerne cookies fra de browsere, der typisk bliver anvendt.

 

Bemærk, at hvis du bruger flere internetbrowsere, skal du slette cookies i samtlige dine browsere.

7.4 Tredjepartscookies

For at kunne videreudvikle og forbedre Hjemmesiden anvender vi cookies fra visse tredjeparter med henblik på at f.eks. føre statistik og foretage analyser af onlineadfærd. Tredjeparterne indsamler statistikken m.v. og indsætter cookien på din computer på vores vegne.

7.5 Lagring af cookies

Cookies sletter sig selv efter varierende perioder, men opdateres automatisk, når du på ny besøger Hjemmesiden.

Oplysninger om din onlineadfærd, herunder cookies, vil blive slettet f.eks. i en periode fra 1 dag til 2 år, afhængig af typen af cookies. Se mere herom i nedenstående afsnit 7.6.

7.6 Oversigt over cookies

I det nedenstående kan findes en oversigt over de typiske cookies Hjemmesiden anvender.

 

Navn på cookie

Udbyder

Formål med cookie

Opbevaringsperiode

Dynamicweb.VisitDate

 

Dynamicweb

 

Indeholder information om, hvornår du sidst besøgte Hjemmesiden. Bruges til statistikmåling.

Slettes automatisk 2 år efter dit sidste besøg på Hjemmesiden.

Dynamicweb.VisitorID

 

Dynamicweb

 

Indeholder et unikt ID, som du får tildelt, når du besøger Hjemmesiden. Bruges til statistikmåling.

Slettes automatisk 2 år efter dit sidste besøg på Hjemmesiden.

__utmv (P)

Google Analytics

Trafikmåling og sporing af, hvor den besøgende kommer fra (f.eks. søgemaskine, søgeord, link).

Slettes automatisk 2 år efter placeringen af cookien.

__utmz

Google Analytics

 

Overvågning af trafikken på Hjemmesiden og sporer, hvor du kommer fra (søgemaskine, søgeord, link).

Slettes automatisk efter 2 år.

__utma

Google Analytics

 

Overvågning af trafik på Hjemmesiden og sporing af antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

 

Slettes automatisk efter 2 år.

__utmb

Google Analytics

 

Sporing af, hvor lang tid du tilbringer på en webplacering: når et besøg starter, og når det omtrent ender. Hvis du observerer cookieændringer (for eksempel ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

Slettes automatisk, når browsersessionen lukkes ned.

 

8. Links

Hjemmesiden kan omfatte eller indeholde links til andre hjemmesider, som ikke er dækket af denne Privatlivs- og cookiepolitik. AET ejer ikke disse hjemmesider og har ingen kontrol med sådanne tredjeparters brug af dine personoplysninger. Vi kan derfor ikke gøres ansvarlige for disse hjemmesiders indhold eller anvendelse af cookies m.v.

 

9. Dine rettigheder

Vi har iværksat en række foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger og sikre dine rettigheder. Som registreret kan du gøre brug af de nedenfor oplistede rettigheder. Nogle af rettighederne gælder dog alene under visse omstændigheder. 

9.1 Ret til indsigt

Du har ret til at anmode om indsigt i, herunder udlevering af kopi af, de personoplysninger, som vi behandler om dig, ligesom du også har ret til at modtage information om:

  • Formålet med behandlingen,

  • Kategorierne af personoplysninger, der bliver behandlet,

  • Modtagere eller kategorier af modtagere, herunder modtagere i eventuelle tredjelande og i den forbindelse de fornødne garantier for overførslen,

  • Opbevaringsperioden eller kriterierne for fastsættelse af denne,

  • Retten til berigtigelse, sletning, begrænsning og indsigelse imod behandlingen af dine personoplysninger, herunder særligt i forbindelse med personoplysninger, der behandles med henblik på direkte markedsføring,

  • Retten til at klage til Datatilsynet,

  • Hvorfra dine personoplysninger stammer, og

  • Forekomsten af automatiske afgørelser, herunder profilering, og i den forbindelse som minimum meningsfulde oplysninger om logikken heri samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling for dig.

9.2 Ret til berigtigelse

Du har ret til at anmode om at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget samt ret til at anmode om at få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger.

9.3 Ret til sletning

Du har til at anmode om at få personoplysninger om dig selv slettet under visse omstændigheder, f.eks. hvis behandlingen er baseret på dit udtrykkelige samtykke, og du trækker dette samtykke tilbage.

9.4 Ret til begrænsning

Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse med, at rigtigheden af personoplysningerne bestrides.

9.5 Ret til dataportabilitet

Når vores behandling foretages automatisk og er baseret på dit samtykke eller opfyldelse af en aftale med dig, har du ret til at anmode om at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet til os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt ret til at anmode om at få transmitteret disse personoplysninger til anden dataansvarlig virksomhed, hvis dette er teknisk muligt.

9.6 Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod den behandling, som dine personoplysninger undergives hos os, herunder særligt i forhold til direkte markedsføring.

9.7 Ret til ikke at være genstand for automatiske afgørelser

Du har ret til at anmode om ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, som har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig.

9.8 Ret til tilbagekaldelse af samtykke

Hvis du har afgivet samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Tilbagekalder du dit samtykke, vil dette dog ikke berøre den behandling af dine personoplysninger, som fandt sted forud for tilbagekaldelsen.

 

10. Spørgsmål og klage

Har du spørgsmål angående denne Privatlivs- og cookiepolitik, ønsker du at udøve en af ovennævnte rettigheder, eller er du uenig i den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, kan du kontakte Erik Flemming Hansen, efh@aet-biomass.com, +45 96 32 86 01, +45 26 30 07 28, Alfred Nobels Vej 21F, 9220 Aalborg Øst, salgs- og marketingdirektør.

 

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, som er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med bl.a. virksomheders behandling af personoplysninger. Kontaktoplysninger på Datatilsynet er tilgængelige på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

 

11. Ændringer til denne privatlivs- og cookiepolitik

Denne Privatlivs- og cookiepolitik vil blive opdateret og ændret med jævne mellemrum, samt når det er nødvendigt som følge af lov- og praksisændringer på databeskyttelsesområdet. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder dig orienteret.

 

Seneste ændring af Privatlivs- og cookiepolitikken: FSL/01.03.2019.

 

DE SENESTE IDRIFTSATTE PROJEKTER
Zignago Power s.r.l. - stor succes med grøn energi i Italien.
Zignago  Power kraftvarmeanlægget, - et 49MW kraftvarmeværk ejet /drevet af Zignago Power s.r.l., ejet af Marzotto famileimperiet og har siden det blev installeret i 2013, haft en meget høj rådighed (98,8%). Anlægget benytter affaldstræ og agroaffald såsom halm, miscanthus og majs. >Read more
Zignago Power s.r.l. - stor succes med grøn energi i Italien.
www.aet-biomass.dk
  //  Hjem   //  Om AET
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21 F
  • 9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet-biomass.com