• Ledelse

Ledelsen

AET's ledelse består af højt kvalificerede og engagerede medarbejdere. Firmaet ledes af administrerende direktør Lars Kristensen. Ledelsen består endvidere af: Claus Ellemann, salgsdirektør; Søren Kirch, Økonomidirektør; Jens Jørgen Nørgaard, teknisk direktør.

Lars Kristensen, Administrerende direktør
Lars Kristensen har en uddannelse som B.Sc., el- og elektroteknikingeniør og herudover har han en M.Sc., E-MBA i forandringsledelse. Før Lars kom til AET varetog han stillingen som Senior Vice President i Bladt Industries A/S, Wind and Energy, hvor han var ansvarlig for Business Development, samt udvikling af nye markeder, implementering af nye strategier og supply chain sourcing. Før dette omfattede Lars' karriere stillinger hos FLSchmidt som administrerende direktør for et datterselskab i Tyskland og senere Vice President for Customer Service i Europa, Mellemøsten, Asien og Nordafrika.

Lars Kristensen, Administrerende direktør

Lars Kristensen, Administrerende direktør

Claus Ellemann, Salgsdirektør

Claus Ellemann er uddannet Ingeniør med B.Sc. i Produktion fra Københavns Teknikum og har bl.a. efteruddannelser i ledelse og salg fra CEDEP/INSEAD i Frankrig og Henley Business School i England. Før Claus kom til AET varetog han i 14 år en stilling som Direktør for PT. FLSmidth Indonesia, med direkte ansvar for den overordnede ledelse af alle FLSmidth funktioner og aktiviteter i Indonesien vedr. cement- og mineralindustrien med speciel fokus på salg af nye procesanlæg og hovedmaskiner samt opgraderinger af eksisterende procesanlæg. Før dette havde Claus en karriere hos FLSmidth indeholdende flere lederstillinger, som Global Functional Manager Quality, Sales Manager, Project Manager og Planning Manager og har igennem disse stillinger samarbejdet med kunder og organisationer i Nord- og Sydøstasien, Indien, Mellemøsten, Nordafrika, USA og Europa. Endvidere har Claus været udstationeret på flere sites i Mechanical Field Services og Commissioning i Indonesien. Claus var derudover en årrække General Sales Manager hos Svedala Inc. med ansvar for salg til mineral- og affaldsindustrien i de nordiske lande.

Claus Ellemann, Salgsdirektør

Claus Ellemann, Salgsdirektør

Nicolai Møller, Aftermarket direktør

Nicolai Møller er uddannet maskinmester og el-installatør med en overbygning i eftermarkedsledelse og serviceudvikling. Før Nicolai kom til AET varetog han en stilling som Global Direktør for Standardisering og Interface management hos Vestas Wind Systems med ansvar for strategi og implementering indenfor området og før dette en karriere hos FLSmidth indeholdende flere globale lederstillinger som General Manager R&D, Engineering Manager. Nicolai havde i 5 år base i USA i rollen som Global Product Line Manager.  

Nicolai Møller, Aftermarket direktør

Nicolai Møller, Aftermarket direktør

Søren Kirch, Økonomidirektør

Søren Kirch har været ansat i AET siden 2022. Inden sin ansættelse hos AET bestred Søren Kirch i næsten 25 år, forskellige ledende stillinger indenfor Finance i LOGSTOR/Kingspan koncernen, hvilke bl.a. har omfattet Finance Manager i udenlandske selskaber (LT, RO, SE), Group Controller samt intern SAP FI/CO Konsulent med adskillige SAP-implementeringer i udenlandske selskaber. Søren Kirch har en HD(R) fra Aalborg Universitet samt en MBA (Pre) fra Aalborg Business Institute.

Søren Kirch, CFO

Søren Kirch, CFO

Jens Jørgen Nørgaard, Teknisk direktør
Jens Jørgen Nørgaard er en af grundlæggerne af AET med mere end 30 års erfaring inden for biomasseteknologi. Før sin ansættelse hos AET var Jens Jørgen Nørgaard ansat hos Aalborg Boilers (senere Aalborg Industries), hvor han havde titlen af teknisk chef for biomasseanlæg. Jens Jørgen Nørgaard har en B.Sc. i Mechanical Engineering fra Aalborg Universitet.

Jens Jørgen Nørgaard, Teknisk direktør

Jens Jørgen Nørgaard, Teknisk direktør

www.aet-biomass.dk
  //  Hjem   //  Om AET   //  Ledelse
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21F
  • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk