• Code of Conduct

Code of Conduct

AET er en stor leverandør af avancerede biomassefyrede kedelløsninger til sikring af en bæredygtig fremtid. En virksomhed med stærke kerneværdier, høje standarder for moral og et godt omdømme baseret på åbenhed og integritet.

 

AET bestræber sig løbende på at forbedre bæredygtigheden i vore produkter og processer ved at fokusere på socialt ansvar, miljøbeskyttelse og integritet af vores forretningsadfærd for at sikre en succes for vore slutkunder med behørig respekt for mennesker og vores planet.

 

AET forventer altid, at vore leverandører overholder alle gældende love og regler, såvel lokale, nationale som internationale.

 

Derudover forventer AET, at vore leverandører nøje overholder virksomhedens ”Adfærdskodeks for leverandører” og sikrer overholdelse heraf gennem hele leverandørens forsyningskæde.

 

AET's ‘Adfærdskodeks for leverandører” baserer primært på FN’s vejledende principper for erhverv og menneskerettigheder, den Internationale Arbejdsorganisations (ILO’s) konventioner, gældende forretningsstandarder og relevante krav i ISO 14001 Miljøledelse og ISO 45001 Arbejdsmiljøledelse.

 

AET’s ”Adfærdskodeks for leverandører” har fokus på arbejds- og menneskerettigheder og standarder, sundhed og sikkerhed, forretningsetik og integritet, påvirkning af miljø og klima samt bæredygtig adfærd.

 

Enhver henvendelse om leverandører, der overtræder AET’s ”Adfærdskodeks for leverandører”, vil blive betragtet som en mulig overtrædelse af de kontraktlige forpligtelser og vil blive grundigt undersøgt og retsforfulgt.

www.aet-biomass.dk
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21F
  • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk