• Nyheder

AET kan med glæde præsentere ny salgsdirektør

AET er glade for at kunne præsentere vores nye salgsdirektør.

 

Erik Flemming Hansen besluttede at gå på pension ved udgangen af ​​september, og efter en grundig proces har vi fundet hans efterfølger.
 

Vi er glade for at kunne meddele, at Claus Ellemann tiltrådte stillilngen som ny salgsdirektør i AET fra den 5. oktober.

 

Før Claus kom til AET, varetog han i 14 år stillingen som direktør for PT FLSmidth Indonesien med direkte ansvar for den overordnede ledelse af alle FLSmidth funktioner og aktiviteter i Indonesien vedrørende cement- og mineralindustrien specielt med fokus på salg af nye procesanlæg og hovedmaskiner samt opgraderinger af eksisterende procesanlæg.
 

Før dette havde Claus en karriere hos FLSmidth indeholdende flere lederstillinger, såsom Global Functional Manager Quality, Sales Manager, Project Manager og Planning Manager samt hos Svedala Inc. hvor han havde stillingen som General Manager Sales. Han har gennem sin karriere haft stillinger, hvor han har samarbejdet med klienter og organisationer i Nord- og Sydøstasien, Indien, Mellemøsten, Nordafrika, USA og Europa.

 

AET er glade for at have Claus om bord som vores nye salgsdirektør og medlem af direktionen. Sammen med resten af ​​ledelsesteamet vil Claus' erfaring og professionelle baggrund sikre vores kunders fortsatte tilfredshed og væksten i AET.

 

Se yderligere detaljer på vores webside: www.aet-biomass.com

Claus Ellemann - ny salgsdirektør hos AET
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21 F
  • 9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk