• Nyheder

Pressemeddelelse

 

PDF pressemeddelelse

 

Aalborg Energie Technik a/s åbner Kontor i Krakow, Polen

Aalborg Energie Technik a/s (AET) er i gang med at udvikle virksomheden i overensstemmelse med AET’s strategi 2024. Med åbning af et kontor i Krakow har AET taget et vigtigt skridt i strategien med sloganet ”Winning together”.

VORES AMBITION

AET har offentliggjort en ambitiøs strategiplan med følgende overordnede mål:

 • At øge positionen som foretrukken partner for udvalgte kunder: At skabe bedre løsninger for kunderne gennem indsigt, teknologi, udførelse, service og styrkelse af vores fokus på opfattet kundeværdi.
 • At øge vores evne til at være en fleksibel og lærende organisation: Hurtige læringsprocesser, der omsætter kundernes indsigt til værdi og tager et fælles ansvar for at opnå vore mål.

HØJ EFFEKTIVITET, RÅDIGHED OG LAVE EMISSIONER

AET er anerkendt som en af verdens mest innovative leverandører af energitekniske procesanlæg baseret på termisk udnyttelse af forskellige typer af bæredygtige restprodukter og for at levere løsninger med ekstraordinært høje virkningsgrader, høj rådighed, høj brændselsfleksibilitet og lave emissioner.

 

Derudover sikrer AET’s anlæg investorerne en levedygtig business case med de meget lave vedligeholdelsesudgifter.


DET POLSKE DATTERSELSKAB

Lars Kristensen, adm. direktør hos AET: "Vi er stolte over nu at kunne åbne et nyt kontor i Krakow. Som en del af vores strategiplan er det polske datterselskab nu i drift og vil bidrage med følgende til AET:

 • ekstra, fleksible og højtkvalificerede medarbejdere
 • øget skalerbarhed
 • store muligheder for at rekruttere erfarne medarbejdere
 • kort afstand til en lang række underleverandører (nye og konkurrencedygtige indkøbsmuligheder).

Alle de nødvendige forudsætninger for at udvikle vores virksomhed og forbedre vores konkurrenceevne."

 

Kontaktoplysninger for datterselskabet i Krakow:

AET Poland sp. z o.o.

Lubelska 29, 30-003 Kraków, Polen

Tel. +48 519 703 357

E-mail: szw@aet-biomass.com

 

Den polske organisation vil blive en 100% integreret del af AET’s organisation, som vil arbejde på tværs af alle de aktiviteter, som AET udfører, lige fra salg over gennemførelse af projekter til Aftermarket.

 

AET er en international virksomhed, men med en skandinavisk tankegang med en flad organisatorisk struktur, og vi arbejder i et moderne og meget åbent miljø.

 

I øjeblikket består den polske organisation af adm. direktør Szczepan Wójcik, maskin ingeniører og byggepladsledere.

 

AET søger i øjeblikket yderligere kvalificeret personale, bl.a. en supplier relations manager, en electrical supervisor, samt en EAM and OPR Engineer til O&M.

 

- SLUT -

 

 

For yderligere information: 

 

Generelt: Lars Kristensen, adm. direktør, lk@aet.dk, +45 9632 8603.

 

Presse: Frank Scholdann Lund, chef for Marketing og Strategi, fsl@aet.dk, +45 9632 8633.

 

Aalborg Energie Technik a/s

Aalborg Energie Technik a/s er en førende ingeniør- og entreprenørvirksomhed, som leverer energitekniske procesanlæg baseret på termisk udnyttelse af forskellige typer af bæredygtige restprodukter som f.eks. træaffald, nedrivningstræ, industriaffald, hønsemøg, kød- og benmel osv., i størrelsesordenen 25-170 MWt.

 

AET’s forretningsområder omfatter design, engineering, levering, service, drift og vedligeholdelse af anlæg, der er fyret med alle typer af bæredygtige restprodukter. Vore energitekniske procesanlæg er baseret på mange års praktisk erfaring med industrielle processer, omdannelse af termisk energi til henholdsvis damp, fjernvarme og elektricitet.

 

AET er velkendt for at levere energitekniske procesanlæg baseret på termisk udnyttelse med en usædvanligt høj effektivitet, høj rådighed, høj brændselsfleksibilitet og lave emissioner. Ved hjælp af AET’s anlæg sikres investorer en rentabel forretning.

 

AET er ekspert inden for servicering, opgradering, drift og vedligeholdelse af energianlæg, som bidrager til øgning af pålidelighed og rådighed, forbedring af effektivitet og ydelse, lavere emissioner og sikring af lave drifts- og vedligeholdsomkostninger for kunderne.

Lars Kristensen, adm. direktør hos AET
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
 • Aalborg Energie Technik a/s
 • Alfred Nobels Vej 21F
 • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
 • Tel +45 96 32 86 00
 • aet@aet.dk