• Nyheder

Pressemeddelelse

 

Download Pressemeddelelse

 

Aalborg, Danmark, d. 31. august 2016

 

AET har underskrevet EPC kontrakt hos JG Pears (Newark) i UK

Aalborg Energie Technik a/s har underskrevet endnu en EPC-kontrakt i Storbritannien. Kraftvarmeværket på 42 MWt og 12 MWe vil blive opført i nærheden af Newark.

Den 24. august 2016 underskrev Aalborg Energie Technik a/s en stor kontrakt med JG Pears Power Limited på en EPC-leverance af et biomassefyret 42 MW / 12 MWe kraftvarmeværk i nærheden af Newark, Nottinghamshire, i Storbritannien.

Leverancen vil omfatte alle dele af kraftvarmeværket, så som brændselslager, brændselshåndtering og indfyringssystem, AET-Forbrændingssystem og AET-Biomassekedel, dampturbine, luftkølet kondensator, røggasrensningssystem, PLC-styring, SCADA-system og bygninger. Anlægget vil blive udstyret med et effektivt SCR-system for at sikre lave emissionsværdier. Overdragelse forventes at finde sted i begyndelsen af 2018.

 

Ved at opføre dette kraftvarmeværk, vil JG Pears anlægget erstatte 90% af de fossile brændsler, som tidligere blev anvendt på den tilstødende fabrik, som oparbejder animalske biprodukter, hvilket sparer betydelige mængder af CO2-emissioner.

Anlægget vil forsyne JG Pears fabrik ved Low Marnham, Newark, med damp og elektricitet. Kraftvarmeværket vil også bidrage til Storbritanniens energibehov ved at producere i gennemsnit 7 MWe, hvoraf en del vil blive brugt på den tilstødende fabrik og den overskydende elektricitet eksporteres til det nationale elnet. 

 

En 3D-illustration af JG Pears kraftvarmeværket

 

Hans Erik Askou (CEO) udtaler: "Vi er henrykte over at have fået denne nye ordre. Vi har allerede arbejdet tæt sammen med JG Pears over en længere periode, så vi er godt forberedte på projektgennemførelsen. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og til at kunne levere et højeffektivt anlæg, som vi er sikre på, at JG Pears vil blive meget tilfreds med i de kommende år."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alistair Collins, driftsdirektør hos

J G Pears (Newark) Ltd og Hans Erik Askou, adm. direktør hos Aalborg Energie Technik a/s, giver hinanden hånd efter underskrift af kontrakt.

 

 

 

 

SLUT

 

 

For mere information om projektet

Hans Erik Askou, administrerende direktør, hea@aet-biomass.com, +45 9632 8632

 

For mere information - presse

Erik Flemming Hansen , salgs- & marketingdirektør, efh@aet-biomass.com, +45 9632 8601

 

 

Om JG Pears Power Limited

J G Pears Power Ltd er en del af J G Pears gruppen af firmaer, hvis primære forretning er produktion af højkvalitets proteinmel og fedtstoffer af animalsk oprindelse. Kraftvarmeværket, som er ejet af JG Pears Power Ltd, bidrager til gruppens langsigtede bæredygtighed.

 

Om Aalborg Energie Technik

Aalborg Energie Technik a/s (AET) er en førende uafhængig ingeniør- og entreprenørvirksomhed, som leverer biomassefyrede kedelanlæg, kraftværker og kraftvarmeværker i størrelsesordenen 25 til 170 MWt.

AET’s forretningsområder omfatter design, engineering, levering og service af anlæg fyret med alle former for biomasse. Den velafprøvede AET-Biomassekedel og AET-Forbrændingssystem er baseret på mere end 30 års erfaring med industriprocesser, dampproduktion og biomasseforbrænding.

Firmaet har et godt og anerkendt ry for at levere biomassefyrede kedler og anlæg med exceptionel høj effektivitet, høj rådighed, høj brændselsfleksibilitet og lave emissioner. I kombination med lave vedligeholdelsesomkostninger danner dette grundlaget for en rentabel forretning hos AET’s kunder. 

AET har underskrevet EPC kontrakt hos JG Pears (Newark) i UK
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21F
  • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk