• Nyheder

Pressemeddelelse (Download)

 

Aalborg, Danmark, 08.05.2017

 

AET skal levere en AET Biomasskedel til PowerCrop-Russi

Aalborg Energie Technik a/s (AET) sikrer sig endnu en ordre. Det biomassefyrede  kraftværk med en kapacitet på 30 MWe vil blive placeret i Russi nær Ravenna, i provinsen Emilia-Romagna, Italien.

 

AET har i et joint venture med det det italienske firma Termokimik Corporation Impianti e Procedimenti Industriali SpA (TKC) modtaget en ordre på levering af et biomassefyret anlæg, herunder en AET biomassekedel. Projektet er ejet af PowerCrop Russi S.r.l., et firma, der er ejet af Enel Green Power og Seci Energia.

 

En 3-D illustration af det biomassefyrede kraftværk PowerCrop i Russi, Italien.

 

Kedlen fra AET er designet til at have en effekt på 88 MWth og vil generere damp ved 122 bar og 542°C.  Ved normal drift vil AET-kedlen have en indfyret effekt på 84 MWth, og kraftværket vil producere 30 MWe (brutto).

 

Den årlige elproduktion svarer til forbruget for omkring 84.000 husstande og det biomassefyrede anlæg tillader en reduktion af kulstofemissioner på 117.000 tons per år.

Samarbejdet mellem TKC og AET gør det muligt at udnytte begge virksomheders stærke kompetencer:

  • TKC er et højt respekteret italiensk ingeniørfirma med særlig ekspertise inden for kraftværker.

  • AET er kendt for at levere velfungerende biomassefyrede anlæg med meget høj rådighed og høj effektivitet.

     

De strenge emissionskrav vil blive opfyldt ved at benytte den bedst tilgængelige teknik, herunder AET Forbrændingssystem, AET Biomassekedel, elektrostatisk filter (ESP), posefilter, NOx og CO katalysatorer.  

 

Paolo Cavezzale, adm. direktør for TKC: "Vi er meget tilfredse med, at dette projekt nu skrider fremad, og at vi kan gøre brug af vores stærke kompetencer inden for projektledelse og levering af anlæg på en turnkey basis. Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med AET på dette projekt, hvor hver af vores virksomheder bidrager med deres kernekompetencer for at opnå det bedste resultat."

 

Hans Erik Askou, adm. direktør i AET: "Vi har et godt samarbejde med TKC og ser frem til at levere dette højeffektive anlæg i samarbejde med dem. Det vil blive vores anden levering af et biomassefyret anlæg til Italien."

 

AET har tidligere leveret et 49 MWth kedelanlæg til Zignago Power i Fossalta di Portogruaro. AET har i løbet af det sidste år, ud over Russi projektet,  opnået en kontrakt med JG Pears i Storbritannien på en turnkey levering af et 42 MWth/12 MWe CHP anlæg og underskrev en kontrakt på levering af et 63 MWth/20 MWe anlæg til Cogéneration Biomasse de Novillars i Frankrig.

 

SLUT

 

For mere information om projektet

Hans Erik Askou, administrerende direktør, hea@aet-biomass.com, +45 9632 8632

 

For mere information - presse

Erik Flemming Hansen , salgs- & marketingdirektør, efh@aet-biomass.com, +45 9632 8601

 

Termokimik Corporation (TKC)

Blev etableret i 1938 og er specialiseret i design, produktion og levering af en lang række anlæg og industrielle processer på turnkey basis.

Firmaets egenkapital og årlige indtjening har vist en stadig stigende vækst over årene, og aktivitetsområderne har været i konstant ekspansion. Termokimik Corporations gode omdømme som ingeniør- og entreprenørvirksomhed er anerkendt af store verdensomspændende industrier og forsyningsselskaber.
 

Aalborg Energie Technik a/s (AET)

AET er en førende uafhængig ingeniør- og entreprenørvirksomhed, som leverer biomassefyrede kedelanlæg, kraftværker og kraftvarmeværker i størrelsesordenen 25 til 170 MWth.

 

AET’s forretningsområder omfatter design, engineering, levering og service af anlæg fyret med alle former for biomasse. Den velafprøvede AET Biomassekedel og AET Forbrændingssystem er baseret på mere end 30 års erfaring med industriprocesser, dampproduktion og biomasseforbrænding.

 

Firmaet har et vel- og anerkendt renommé for at levere biomassefyrede kedler samt anlæg med en exceptionel høj effektivitet, høj rådighed, høj brændselsfleksibilitet og lave emissioner, som sammen med meget lave vedligeholdelsesomkostninger sikrer AET’s kunder en rentabel forretning.   

AET skal levere en AET Biomasskedel til PowerCrop-Russi
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21 F
  • 9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk