• Nyheder

Download Pressemeddelelse i PDF

 

Aalborg, Danmark, 01.11.2017

 

AET vinder EY Entrepreneur of the Year pris i Nordjylland

Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Nordjylland går i år til Aalborg Energie Technik a/s, der har omsat mere end 30 års praktisk erfaring med industriprocesser til nye løsninger inden for biomassefyrede anlæg, kraftværker og kombinerede kraftvarmeværker.

 

Aalborg Energie Technik a/s blev hyldet som vækstvinder ved et arrangement på restaurant Fusion i Aalborg tirsdag aften.

 

 

”I sin motivering har juryen særligt fremhævet, at Aalborg Energie Technik er en innovativ og bæredygtig forretning. Det er en fortælling om at se muligheder og så tilsætte en god portion købmandskab og dygtig ledelse. Samtidig har juryen hæftet sig ved mulighederne for at skalere forretningen, udvikle miljørigtige og bæredygtige løsninger og en rigtig god eksekveringsevne”, siger Allan Terp, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Nordjylland.

"Aalborg Energie Technik gør sig i energiprojekter, der omfatter alt fra design, ingeniørarbejde, levering, service og reparation af anlæg. Det har den gjort så godt, at den har kunnet præstere vedvarende vækst og dens ambitioner om at fortsætte den vækst – bl.a. på udenlandske markeder – har været udslagsgivende for den uafhængige jurys valg af vinder", fremgår det af juryens begrundelse.

 

Aalborg Energie Technik a/s der har godt 150 ansatte, kunne i seneste regnskab præstere et bundlinjeresultat på 58 millioner kroner på basis af en nettoomsætning på 439 millioner kroner.

 

Hans Erik Askou, CEO hos AET udtaler i forbindelse med modtagelsen af trofæet: "Jeg er taknemmelig og stolt, men også ydmyg over at stå i spidsen for næsten 150 meget dygtige, motiverede og meget dedikerede medarbejdere, og over det resultat som vi skaber sammen. Jeg har stor tiltro til, at vi med et så stærkt team som vi har, vil kunne fortsætte den solide vækst både i top og bundlinje som vi har haft i de foregående år."

 

Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year tilføjer:

”Fælles for virksomhederne i konkurrencen er, at de er succesfulde og skaber job og udvikling. Med "EY Entrepreneur Of The Year" vil vi hylde de virksomheder og inspirere andre til at tænke i samme retning og måske gå samme vej. Det er essensen i konkurrencen. Vi ser virksomhedsejerne som rollemodeller og mens hver vækstvirksomhed har sin egen historie og specielle karakteristika, så er der også fællestræk, som går igen – ikke mindst en stærk vision, vilje og vedholdenhed.”

 

 

SLUT

 

 

For mere information

Hans Erik Askou, adm. direktør, askou@aet-biomass.com, +45 9632 8632

 

For mere information - presse

Erik Flemming Hansen , salgs- & marketingdirektør, efh@aet-biomass.com, +45 9632 8601

 

Om "Entrepreneur of the Year"

Det er 21. gang at dansk erhvervsliv er en del af dysten Entrepreneur of the Year, som blev etableret af revisionshuset Ernst & Young i 1986 i USA. Konkurrencen er med årene vokset og har spredt sig ud over hele verden.

Den danske del af konkurrencen er delt i seks regioner. I hver af dem udpeger den uafhængige jury en vindervirksomhed blandt deltagerne, som så går videre til landsfinalen.

EY har gennemgået de seneste regnskaber for utallige danske aktie og anpartsselskaber og dermed identificeret de virksomheder, der lever op til konkurrencekravene.

 

AET vinder EY Entrepreneur Of The Year pris i Nordjylland
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21 F
  • 9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk