• Nyheder

AET kan annoncere ny Administrerende Direktør 01 AUG 2019

Hans Erik Askou fylder 65 år om få uger. Dette er derfor et oplagt tidspunkt for AET til at finde en ny administrerende direktør til AET

Processen med at finde en ny administrerende direktør er gennemført. Det har været en grundig og god proces med flere stærke kandidater. Valget er faldet på Lars Kristensen, der afløser Hans Erik fra og med den 1. august 2019.

 

Lars er 52 år gammel og kommer fra et job som Senior Vice President i Bladt Industries A/S, Wind and Energy (offshore wind fundamenter og offshore substations), hvor han senest har haft ansvaret for Business Development, bl.a. udvikling af nye markeder, strategi implementering og strategisk sourcing. Før Lars kom til Bladt Industries A/S har han arbejdet en længere årrække i FLSmidth koncernen i flere forskellige funktioner, bl.a. som CEO for en afdeling i Tyskland og sidst som Vice President for Customer Service i Europa, Mellemøsten, Asien og Nordafrika. Lars er uddannet stærkstrømsingeniør, herudover har han en E-MBA i forandringsledelse.

 

For at få en glidende overgang fortsætter Hans Erik som rådgiver for Lars i to måneder. Derefter vil Hans Erik fortsætte ad hoc, for at følge et par projekter helt til afslutning.

 

Hans Erik er for nylig indtrådt som medlem af bestyrelsen for AET, og vil fortsat være en betydende aktionær i AET.

 

AET er glade for at have fået Lars om bord som vores nye administrerende direktør og sammen med det øvrige ledelsesteam vil Lars' erfaring og professionelle baggrund sikre den fortsatte vækst i AET. Vi ser dette som et udramatisk generationsskifte i topledelsen.

 

"AET blev grundlagt for over 23 år siden. Jeg er taknemmelig og stolt over at have haft muligheden for at lede den gode udvikling, AET har oplevet igennem denne periode", siger Hans Erik Askou.

 

AET har leveret mere end 20 større anlæg til adskillige lande i Europa - biomassefyrede anlæg, der producerer vedvarende energi i form af grøn elektricitet og ofte også grøn varme.

 

"Jeg er ydmyg og glad for at have fået opgaven med at videreføre udviklingen af AET baseret på det solide grundlag som Hans Erik og hans hold har opbygget i løbet af de sidste 23 år. Jeg ser frem til at arbejde sammen med kunder og hele AET holdet for at fortsætte rejsen mod mere grøn energi", siger Lars Kristensen.

 

Hos AET insisterer vi på at levere veldesignede anlæg med høj kvalitet, høj ydelse, høj rådighed m.m. Vi er overbeviste om, at denne tilgang, sikrer vores kunder den bedste business case.

 

Vores kunders tilfredshed med AET og AET's ydelser er en meget vigtig målestok for vores succes.


Vi lover ikke mere, end vi ved vi kan levere og vi fortsætter vores arbejde indtil, vores anlæg performer som aftalt.

Lars Kristensen, CEO
Hans Erik Askou
Hans Erik Askou
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21F
  • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk