• Nyheder

AET kan med glæde præsentere ny Servicedirektør

For at øge fokus på Customer Services til fordel for eksisterende og nye kunder, har AET indsat Customer Services som et særskilt forretningsområde og har udnævnt Nicolai Møller som ny Servicedirektør. Nicolai skal være ansvarlig for idriftsætning, eftersalg, serviceaftaler og service salg.

Før Nicolai kom til AET varetog han en stilling som Global Direktør for Standardisering og Interface Management hos Vestas Wind Systems med ansvar for strategi og implementering indenfor området. Før dette en karriere hos FLSmidth indeholdende flere globale lederstillinger som General Manager R&D, Engineering Manager. Nicolai havde i 5 år base i USA i rollen som Global Product Line Manager.  Nicolai har desuden været AFtermarket Manager hos Atlas Copco samt drifts- og vedligeholdelseschef for det træfyrede CHP anlæg hos Junckers Industrier (DK).

 

Erik Flemming Hansen, salgsdirektør, fokuserer nu udelukkende på salg af nye, biomassefyrede kedler og anlæg så vel som Operation & Maintenance.

 

En fordel ved denne beslutning er at man også øger fokus på begge forretningsområder: Customer Services og Sales.

 

AET er glade for at have fået Nicolai ombord som vores nye servicedirektør og sammen med det øvrige ledelsesteam vil Nicolais erfaring og professionelle baggrund sikre den fortsatte kundetilfredshed og vækst i AET.

 

Se flere detaljer på vores hjemmeside: www.aet-biomass.com

Nicolai Møller, Servicedirektør
www.aet-biomass.dk
  //  Nyheder
  • Aalborg Energie Technik a/s
  • Alfred Nobels Vej 21F
  • DK-9220 Aalborg Øst, Danmark
  • Tel +45 96 32 86 00
  • aet@aet.dk